High Energy Dance Music

Airs every day

C89.5’s main format, featuring music by today’s biggest dance acts like Armin vanBuuren, VASSY, Tiesto, Galantis, alongside classic dance tracks by Ian VanDahl, Calvin Harris, Kaskade, and more!

Available Episodes

Saturday September 19th 5:00am

60 minutes 3

Saturday September 19th 6:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 7:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 8:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 9:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 10:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 11:00am

60 minutes 0

Saturday September 19th 12:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 1:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 2:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 3:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 4:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 5:00pm

60 minutes 0

Saturday September 19th 6:00pm

60 minutes 0

Friday September 18th 1:00am

60 minutes 2

Friday September 18th 2:00am

60 minutes 0

Friday September 18th 3:00am

60 minutes 0

Friday September 18th 4:00am

60 minutes 0

Friday September 18th 5:00am

60 minutes 0

Friday September 18th 10:00am

60 minutes 1

Friday September 18th 12:00pm

60 minutes 0

Friday September 18th 1:00pm

60 minutes 0

Friday September 18th 2:00pm

60 minutes 0

Friday September 18th 3:00pm

60 minutes 0

Friday September 18th 4:00pm

60 minutes 1

Thursday September 17th 2:00am

60 minutes 5

Thursday September 17th 3:00am

60 minutes 2

Thursday September 17th 4:00am

60 minutes 1

Thursday September 17th 5:00am

60 minutes 2

Thursday September 17th 9:00am

60 minutes 3

Thursday September 17th 10:00am

60 minutes 1

Thursday September 17th 12:00pm

60 minutes 0

Thursday September 17th 1:00pm

60 minutes 0

Thursday September 17th 2:00pm

60 minutes 0

Thursday September 17th 3:00pm

60 minutes 0

Thursday September 17th 4:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 16th 12:00am

60 minutes 1

Wednesday September 16th 1:00am

60 minutes 0

Wednesday September 16th 2:00am

60 minutes 0

Wednesday September 16th 3:00am

60 minutes 0

Wednesday September 16th 4:00am

60 minutes 1

Wednesday September 16th 5:00am

60 minutes 1

Wednesday September 16th 10:00am

60 minutes 0

Wednesday September 16th 12:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 16th 1:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 16th 2:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 16th 3:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 16th 4:00pm

60 minutes 1

Tuesday September 15th 1:00am

60 minutes 1

Tuesday September 15th 2:00am

60 minutes 0

Tuesday September 15th 3:00am

60 minutes 0

Tuesday September 15th 4:00am

60 minutes 0

Tuesday September 15th 5:00am

60 minutes 0

Tuesday September 15th 10:00am

60 minutes 0

Tuesday September 15th 12:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 15th 1:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 15th 2:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 15th 3:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 15th 4:00pm

60 minutes 0

Monday September 14th 3:00am

60 minutes 2

Monday September 14th 4:00am

60 minutes 1

Monday September 14th 5:00am

60 minutes 0

Monday September 14th 10:00am

60 minutes 0

Monday September 14th 12:00pm

60 minutes 0

Monday September 14th 1:00pm

60 minutes 0

Monday September 14th 2:00pm

60 minutes 0

Monday September 14th 3:00pm

60 minutes 0

Monday September 14th 4:00pm

60 minutes 0

Sunday September 13th 10:00am

60 minutes 1

Sunday September 13th 11:00am

60 minutes 1

Sunday September 13th 12:00pm

60 minutes 1

Sunday September 13th 1:00pm

60 minutes 1

Sunday September 13th 2:00pm

60 minutes 1

Sunday September 13th 3:00pm

60 minutes 1

Sunday September 13th 4:00pm

60 minutes 1

Sunday September 13th 5:00pm

60 minutes 1

Saturday September 12th 5:00am

60 minutes 6

Saturday September 12th 6:00am

60 minutes 2

Saturday September 12th 7:00am

60 minutes 1

Saturday September 12th 8:00am

60 minutes 1

Saturday September 12th 9:00am

60 minutes 0

Saturday September 12th 10:00am

60 minutes 0

Saturday September 12th 11:00am

60 minutes 0

Saturday September 12th 12:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 1:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 2:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 3:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 4:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 5:00pm

60 minutes 0

Saturday September 12th 6:00pm

60 minutes 1

Friday September 11th 1:00am

60 minutes 2

Friday September 11th 2:00am

60 minutes 0

Friday September 11th 3:00am

60 minutes 0

Friday September 11th 4:00am

60 minutes 0

Friday September 11th 5:00am

60 minutes 0

Friday September 11th 10:00am

60 minutes 0

Friday September 11th 12:00pm

60 minutes 0

Friday September 11th 1:00pm

60 minutes 0

Friday September 11th 2:00pm

60 minutes 0

Friday September 11th 3:00pm

60 minutes 0

Friday September 11th 4:00pm

60 minutes 0

Thursday September 10th 2:00am

60 minutes 0

Thursday September 10th 3:00am

60 minutes 0

Thursday September 10th 4:00am

60 minutes 0

Thursday September 10th 5:00am

60 minutes 0

Thursday September 10th 9:00am

60 minutes 1

Thursday September 10th 10:00am

60 minutes 1

Thursday September 10th 12:00pm

60 minutes 0

Thursday September 10th 1:00pm

60 minutes 0

Thursday September 10th 2:00pm

60 minutes 1

Thursday September 10th 3:00pm

60 minutes 1

Thursday September 10th 4:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 9th 12:00am

60 minutes 2

Wednesday September 9th 1:00am

60 minutes 2

Wednesday September 9th 2:00am

60 minutes 2

Wednesday September 9th 3:00am

60 minutes 0

Wednesday September 9th 4:00am

60 minutes 0

Wednesday September 9th 5:00am

60 minutes 0

Wednesday September 9th 10:00am

60 minutes 0

Wednesday September 9th 12:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 9th 1:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 9th 2:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 9th 3:00pm

60 minutes 0

Wednesday September 9th 4:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 8th 1:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 2:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 3:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 4:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 5:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 10:00am

60 minutes 0

Tuesday September 8th 12:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 8th 1:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 8th 2:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 8th 3:00pm

60 minutes 0

Tuesday September 8th 4:00pm

60 minutes 0

Monday September 7th 3:00am

60 minutes 0

Monday September 7th 4:00am

60 minutes 0

Monday September 7th 5:00am

60 minutes 0

Monday September 7th 10:00am

60 minutes 0

Monday September 7th 12:00pm

60 minutes 0

Monday September 7th 1:00pm

60 minutes 0

Monday September 7th 2:00pm

60 minutes 0

Monday September 7th 3:00pm

60 minutes 0

Monday September 7th 4:00pm

60 minutes 0
Menu